Vem blir Who's Who 2019?

Dags att nominera till Who's Who in Green Beauty Scandinavia!
 
Nu öppnar Eco Life Scandinavia nomineringen till "Who's Who in Green Beauty Scandinavia" i samarbete med NOC Sweden där Susanne Hovenäs är en del av juryn.
 
”Who’s Who” vill lyfta fram de personer som med sitt engagemang har bidragit till att forma hur 'grön skönhet' ser ut idag i Skandinavien. Vinnarna kommer att tillkännages och firas den 13 november i Natural Beauty Theatre på Eco Life Scandinavia med Tony Irving som värd.
 
Alla är välkomna att nominera någon som man tycker förtjänar denna uppmärksamhet och det sker via ett online-formulär på www.ecolifeshow.com/whos-who-in-green-beauty-scandinavia. Här finns  också mer info om utmärkelsen.
 
Den 27 september 2019 är sista dagen att nominera.
 
”Who's Who vill uppmärksamma de som gör en positiv skillnad i den gröna skönhetsvärlden. Det är de som utmanar och inspirerar alla omkring dem att verka för en mer grön skönhetsbransch i den skandinaviska regionen vilket i slutändan påverkar planeten positivt", säger Dominic Roberjot, utgivare av Natural Beauty News och Natural Products News (UK), och är en del av årets jury.

Nu har ANMÄLAN TILL 2020-års ORGANIC BEAUTY AWARDS öppnat!

Den 16 september öppnade anmälningarna till Organic Beauty Awards 2020. I år fyller tävlingen fem år och det firar vi bland annat med den nya kategorin Made in Sweden. Här vill vi lyfta fram alla de småskaliga svenska företag som verkar i den gröna skönhetsbranschen. Kravet är att produktionen av produkter sker i Sverige (ingredienser kan komma från andra länder). 

Årets kategorier är: 

Ansikte: Läppvård, Ansiktsmask, Dagkräm, Ansiktsolja
Kropp: Handkräm, Handtvål, Body butter, Kroppsskrubb 
Make-up: Rouge, Mascara 
Hår: Hårmask/inpackning
Övriga: Mun-/tandvård, Årets nyhet (i samarbete med Eco Life Scandinavia), Årets produkt (i samarbete med tidningen Hälsa), Bästa Herrprodukt  och Made in Sweden.

Vi har även i år glädjen att presentera en namnkunnig jury där vi bland annat ser Therese Alshammar, Richard Söderberg och Blossom Tainton! Inom kort kommer mer info om alla årets jurymedlemmar!