Juryn omfattar ett 20-tal personer med varierande bakgrund men där samtliga förenas av ett intresse för naturig, ekologisk hud- och skönhetsvård. Juryn för 2019 års upplaga av Organic Beauty Awards är under uppbyggnad och för närvarande är nedanstående klara.

Helen Borg
Make-up artist & Hårstylist

Makeup-artist, hårstylist och ekologisk hudvårdsterapeut. Började som frisör i London för ca 25 år sedan. Arbetar med mode och reklamfotograferingar för stillbild och ibland film. Dessutom har Helen nyligen utbildat sig till ekologisk hudvårdsterapeut.

Catarina Pap de Pestény
VD Acadermia

Civilekonom, grundare och ägare av skönhetsmässan Acadermia. Catarina har över 10 års erfarenhet inom affärsutveckling, varumärkesstrategier, events och grafisk design. Sedan 2013 driver hon Skönhetsmässan Acadermia som går årligen på Stockholmsmässan.

Jessica Kempe
Chefredaktör Tidningen Kosmetik

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik, Sveriges äldsta facktidning för alla i skönhetsbranschen. Jessica brinner för att bevaka allt från skönhetstrender till de senaste forskningsrönen.

Katarina Di Leva
Fotograf & Formgivare

Fotograf och grafisk formgivare, som bland annat gjort bilder till flertalet uppskattade böcker inom mat och hälsa. Katarina arbetar också med personlig utveckling och healing.

Lisen Sundgren
Herbalist & Författare

Herbalist, författare och grön entreprenör med lång erfarenhet av naturlig hudvård. 2004 grundade Lisen det egna märket ”Lisen Organics”, med handgjorda, naturliga produkter. 2008 släpptes hennes första bok ”Lisens Örtspa”. I år blev hon utvald till en av årets Gröna inspiratörer av Green Match.

Maria Hellström
Frisörmästare Green Heads

Frisörmästare och entreprenör som driver salongen Green Heads i Stockholm. Salongen är certifierad med Grön Salong som är en miljöcertifiering som ger garanti för kunder och frisörer att inte komma i kontakt med skadliga ämnen som finns i många produkter i frisörbranschen.

Maya Nestorov
Bloggare & Influencer

Holistisk hälso- och wellness-influencer & youtuber. Maya är en hängiven hälso- och matinspiratör vars ledord är naturligt, ekologiskt och holistiskt. På sin blogg på Naturligtsnygg.se delar hon med sig av sina tips för inre lycka, holistisk hälsa, recept och naturlig skönhet.

 Johanna Bjurström
 

Maria Forsén