Fyll i nedanstående anmälan för att delta i Organic Beauty Awards 2019. Observera att anmälan endast kan fyllas i av företag som har ett varumärkesansvar för produkten på den svenska marknaden. Vänligen ta del av tävlingsinformationen före anmälan - där finns också hjälp och tips kring ifyllnad av anmälan. Kostnad för anmälan är 600kr/produkt för medlemmar i NOC Sweden och 1200kr/produkt för icke-medlemmar. Det går bra att bli medlem i NOC Sweden i samband med anmälan. Vid frågor, kontakta oss på oba@nocsweden.se.


  • Max 150 tecken med blanksteg. En beskrivning av produkten och dess fördelar.
  • 300-500 tecken med blanksteg. En beskrivning av produkten och dess fördelar.
  • Bild på produkten som är lämplig för webbpublicering. Om möjligt frilagd. OBS! Om ett icke-godkänt filformat används sparas inte anmälan. Du kommer att få ett bekräftelsemail för varje anmälan. Uteblir bekräftelsen är det sannolikt fel på filformatet för bilden, byt då format och skicka anmälan igen.
    (max 50 MB)
  • Välkommen till årets OBA-middag som går av stapeln på Munchenbryggeriet efter mässans avslutning. Anmäl nu och betala ett lägre pris. Efteranmälan kostar 895kr/pp. Anmälan är bindande.