RÖSTA PÅ ÅRETS PRODUKT

Nu är omröstningen av Årets Produkt 2021 avslutad!


Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående. Produkterna som anmäls till OBA genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs – en kvalificerad och oberoende jury testar produkterna under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden – en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård i segmentet. Tävlingsledningen för OBA är oberoende från enskilda varumärken.

Organic Beauty Awards är den enda helt oberoende branschtävlingen för skönhet i och hårvård i Sverige då tävlingen är öppen för både svenska och utländska varumärken, både medlemmar i NOC Sweden och märken som inte är medlemmar.

OBA-BLOGGEN
Årets nomineringar är klara!
 MEDLEM I NOC SWEDEN
NOC Sweden är organisationen bakom OBA. Arbetar du i branschen, driver en agentur, har ett eget varumärke eller en salong, en butik eller annat? Läs mer här hur du blir medlem. 
ÅRETS EKOFRISÖR
Omrösningen för Årets Ekofrisör är avslutad!
 

GREEN BEAUTY DAY

Är framflyttad till lördag 2 oktober  2021!

ÅRETS PRODUKT
Omrösningen för Årets Produkt är avslutad!

FÖLJ OSS
På vår Facebook och Instagram hittar du löppande uppdateringar om både Organic Beauty Awards och annat som händer inom naturligt, ekologisk hud- och skönhetsvård.

ORGANIC BEAUTY AWARDS ARRANGERAS TILLSAMMANS MED