Nu är juryn för oba 2021 klar!

Vi hälsar gamla och nya jurymedlemmar varm välkomna till årets upplaga av Organic Beauty Awards.

Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående helt enkelt. Produkterna som anmäls till 'OBA' genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs - en kvalificerad jury testar produkterna under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden, en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård.  Tävlingsledningen för 'OBA' är oberoende från enskilda varumärken.

Organic Beauty Awards är den enda helt oberoende branschtävlingen för skönhet i och hårvård i Sverige då tävlingen är öppen för både svenska och utländska varumärken, både medlemmar i NOC Sweden och märken som inte är medlemmar.

OBA-BLOGGEN
Följ vår blogg!

ÅRETS PRODUKT
Srort grattis Maria Åkerberg som vann årets Guldäpplet 2020 med sin Night Cream More!
ÅRETS GRÖNA INSTA
Svenska folket röstade fram @morotsliv till 2020-års Bästa Gröna Instagramprofil. Grattis!MEDLEM I NOC SWEDEN
NOC Sweden är organisationen bakom 'OBA'. Arbetar du i branschen, driver en agentur eller har ett eget varumärke eller på en salong, i en butik eller annat? - Bli medlem. 

GREEN BEAUTY DAY
Är framflyttad till 8 maj 2021!

FÖLJ OSS
På vår Facebook hittar du löppande uppdateringar om både Organic Beauty Awards och annat som händer inom naturligt, ekologisk hud- och skönhetsvård.

ORGANIC BEAUTY AWARDS ARRANGERAS TILLSAMMANS MED