sveriges viktigaste skönhetstävling

Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående helt enkelt. Produkterna som anmäls till 'OBA' genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs - en kvalificerad jury testar produkterna under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden, en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård. Tävlingsledningen för 'OBA' är oberoende från enskilda varumärken.
 

Organic beauty Awards 2019

Anmälan till 2019 års Organic Beauty Awards är nu stängd. Testning pågår - och vinnarna presenteras 4:e maj på Green Beauty Day i Stockholm - missa inte det!

Ta en titt på 2019 års kategorier här.

OBA-BLOGGEN
Följ vår blogg!

ÅRETS PRODUKT
Det är inte dags att rösta ännu. Men under april 2019 går röstningen för Guldäpplet - Årets Produkt 2019 av stapeln. Här finns alla kandidatprodukter.

VINNARNA
Vilka vann tidigare år? Ta en titt!MEDLEM I NOC SWEDEN
NOC Sweden är organisationen bakom 'OBA'. Arbetar du i branschen, driver en agentur eller har ett eget varumärke eller på en salong, i en butik eller annat? - Bli medlem. 

GREEN BEAUTY DAY
4:e maj. Boka in 2019 års bästa event!

FÖLJ OSS
På vår Facebook hittar du löppande uppdateringar om både Organic Beauty Awards och annat som händer inom naturligt, ekologisk hud- och skönhetsvård.

ORGANIC BEAUTY AWARDS ARRANGERAS TILLSAMMANS MED