sveriges viktigaste skönhetstävling!

NU ÄR ANMÄLAN TILL 2020 ÅRS TÄVLING STÄNGD!

Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående helt enkelt. Produkterna som anmäls till 'OBA' genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs - en kvalificerad jury testar produkterna under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden, en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård.  Tävlingsledningen för 'OBA' är oberoende från enskilda varumärken.

Organic Beauty Awards är den enda helt oberoende branschtävlingen för skönhet i och hårvård i Sverige då tävlingen är öppen för både svenska och utländska varumärken, både medlemmar i NOC Sweden och märken som inte är medlemmar. Nu är anmälan stängd för OBA 2020!

Organic beauty Awards 2019 - VINNARNA

Sveriges mest gedigna och viktigaste skönhetstävling har avgjorts - se hela listan på vinnarna av Organic Beauty Awards 2019 HÄR

OBA-BLOGGEN
Följ vår blogg!

ÅRETS PRODUKT
Det är inte dags att rösta ännu. Men under april 2019 går röstningen för Guldäpplet - Årets Produkt 2019 av stapeln. Här finns alla kandidatprodukter.
ÅRETS GRÖNA INSTA
Nu är röstningen stängd.MEDLEM I NOC SWEDEN
NOC Sweden är organisationen bakom 'OBA'. Arbetar du i branschen, driver en agentur eller har ett eget varumärke eller på en salong, i en butik eller annat? - Bli medlem. 

GREEN BEAUTY DAY
25 april 2020. Boka in 2020 års bästa event!

FÖLJ OSS
På vår Facebook hittar du löppande uppdateringar om både Organic Beauty Awards och annat som händer inom naturligt, ekologisk hud- och skönhetsvård.

ORGANIC BEAUTY AWARDS ARRANGERAS TILLSAMMANS MED