Säg hej till årets jury av Organic Beauty awards 2020!

Nu är det dags att presentera juryn för Sveriges viktigaste skönhetstävling – Organic Beauty Awards 2020. Bland de 25 jurymedlemmarna återfinns entreprenörer, branschfolk och kändisar som brinner för eko och hållbarhet.

Tillsammans med kvalitets- och hållbarhetsgranskare utser juryn de allra bästa naturliga och ekologiska skönhetsprodukter som finns på marknaden.  Vi är stolta och glada för dessa engagerade stjärnor som vill vara med, bedöma och kora vinnarna årets bästa naturliga och ekologiska skönhetsprodukter.

Drygt hälften av årets medlemmar var med i fjol och det är en medveten strategi från tävlingsledningens sida att jurymedlemmar byts ut efter två år för att sprida engagemanget och få fler ambassadörer för tävlingen. Bland nykomlingarna ser vi bland annat Rickard Söderberg, Therese Alshammar, Linda Öhrstöm (som suttit med innan) och Kaja Kokko.
Alla jurymedlemmar hittar du här!

Etiketter: nyhet juryn

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kristina Gudmundson » Tävla och vinn!:  ”1. NOC Sweden (Natural Organic Cosmetic Sweden) Håller på att byta alla ut produ..”

  • Carina Axdorff » Tävla och vinn!:  ”Nr 1 är rätt! ”

  • Anna Ek » Tävla och vinn!:  ”Nummer 1 i alla lägen NOC!”

  • Ann-Charlotte Larsson » Tävla och vinn!:  ”Hej! Svar: 1. NOC Sweden (Natural Organic Cosmetic Sweden) "En i akut nöd befin..”

  • Liza » Tävla och vinn!:  ”Svaret är såklart nummer 1, NOC Sweden. Min korta motivering till att jag ska ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln