Amelia Adamo
Publicist

Publicist som under flera decennier skapat och arbetat med kvinnotidningarna Amelia, Tara och M Magasin. Amelia har stora kunskaper  om ung, medelålders och de äldres  skönhetsbehov och förbrukning. Otaliga omslags- och tv-jobb har också gett henne personlig erfarenhet av professionell make-up.

Catarina Pap de Pestény
VD Acadermia

Civilekonom, grundare och ägare av skönhetsmässan Acadermia. Catarina har över 10 års erfarenhet inom affärsutveckling, varumärkesstrategier, events och grafisk design. Sedan 2013 driver hon Skönhetsmässan Acadermia som går årligen på Stockholmsmässan.

Daniel Engman
Artist

Sångare och skådespelare som gjort flera roller på de stora musikteater-scenerna i Sverige. I sitt yrke har Daniel använt en hel del "fetsmink" som inte är bra för huden i längden, men han märker att de finns en helt ny medvetenhet att använda bra ekologiska produkter även inom teatervärlden.

Emmi Snicker
Bloggare & Influcener

Influencer och företagare som med stor passion för ekologisk skönhet och hållbart mode driver bloggen 
emmisnicker.com. Där delar hon med sig av recensioner, tips och inspiration. Emmi arbetar även som konsult inom skönhetsbranschen.

Eva Röse
Skådespelerska

Eva Röse är är en av våra mest kända svenska skådespelare och hon har gjort otaliga roller i både film, tv och teatern – Dramaten & Stadsteatern. Eva gör också ett viktigt arbete som UNICEF-ambassadör och hon betecknar sig själv som eco-queen med ett stort miljö- och ekointresse!

Helen Borg
Make-up artist & Hårstylist

Makeup-artist, hårstylist och ekologisk hudvårdsterapeut. Började som frisör i London för ca 25 år sedan. Arbetar med mode och reklamfotograferingar för stillbild och ibland film. Dessutom har Helen nyligen utbildat sig till ekologisk hudvårdsterapeut.

Isabell Skoglund
Category Manager Life

Category Manager på hälsokedjan Life, som lägger ett stort fokus på att skapa ett attraktivt sortiment för kunder som efterfrågar rena och naturliga produkter. Isabell är ansvarig för alla kategorier under Naturlig Skönhet.

Jessica Kempe
Chefredaktör Tidningen Kosmetik

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik, Sveriges äldsta facktidning för alla i skönhetsbranschen. Jessica brinner för att bevaka allt från skönhetstrender till de senaste forskningsrönen.

Katarina Di Leva
Fotograf & Formgivare

Fotograf och grafisk formgivare, som bland annat gjort bilder till flertalet uppskattade böcker inom mat och hälsa. Katarina arbetar också med personlig utveckling och healing.

Katarina Sundlöf Jibreus
Ekologisk Skönhetsentreprenör

Ekoskönhets-expert som under många år drev Sundløf Organic Skin Care med webbshop och butik på Linnégatan i Stockholm. Katarina har arbetat med ekologisk skönhet sedan 2008 men har långt innan dess haft ett intresse för naturliga, rena och effektiva hudvårdsprodukter.

Lisa Nilsson
Artist

Sångerska, artist och skådespelare som sedan debuten 1989 haft framgångar med flera skivor i olika musikgenrer och är verksam i film och på musik- och teaterscener runt hela Norden.

Lisen Sundgren
Herbalist & Författare

Herbalist, författare och grön entreprenör med lång erfarenhet av naturlig hudvård. 2004 grundade Lisen det egna märket ”Lisen Organics”, med handgjorda, naturliga produkter. 2008 släpptes hennes första bok ”Lisens Örtspa”. I år blev hon utvald till en av årets Gröna inspiratörer av Green Match.

Malin Berghagen
Skådespelare & Inspiratör

Yogainspiratör, skådespelerska, författare, bloggare - Malin Berghagen är en inspiratör och entreprenör med många olika roller och uppdrag. Malin är också välkänd som en av våra mest folkkära programledare

Malin Stavlind
Kommunikations- och Hållbarhetschef Lyko

Kommunikations- och hållbarhetschef på Lyko, dessförinnan motsvarande roll på Kicks. Malin har lång erfarenhet inom kommunikation och hållbarhet inom olika branscher.

Maria Hellström
Frisörmästare Green Heads

Frisörmästare och entreprenör som driver salongen Green Heads i Stockholm. Salongen är certifierad med Grön Salong som är en miljöcertifiering som ger garanti för kunder och frisörer att inte komma i kontakt med skadliga ämnen som finns i många produkter i frisörbranschen.

Maya Nestorov
Bloggare & Influencer

Holistisk hälso- och wellness-influencer & youtuber. Maya är en hängiven hälso- och matinspiratör vars ledord är naturligt, ekologiskt och holistiskt. På sin blogg på Naturligtsnygg.se delar hon med sig av sina tips för inre lycka, holistisk hälsa, recept och naturlig skönhet.

Ricki Petrini
Kommunikationsexpert

Passionerad kommunikationsexpert som började sin karriär som makeupartist år 2000. Sedan dess har hon haft flera olika roller inom mediebranschen; moderedaktör, skönhetsredaktör och chefredaktör. Idag är hon affärschef på Mediekompaniet inom Content Marketing.

Therése Lindgren
Youtuber & Författare

Youtuber, poddare och författare som sedan 2013 driver en av Sveriges största kanaler på Youtube med ca 10 miljoner visningar i månaden. Therése har ett stort engagemang för psykisk ohälsa, djurrätt, veganism och skönhet - frågor som hon både driver i sin kanal och i via andra initiativ och engagemang.

Tina Thörnqvist
Stylist

En av Sveriges mest tongivande stylister som har arbetat med mode, kläder och inredning i över 35 år, med allt från fotograferingar och visningar till tv och reklam. Tina är utbildad damskräddare och mönsterkonstruktör. Och hon vet vad som trendar idag: ”Ecologic, sustainable, conscious & recycling!”

Åsa Elmgren
Make-up Artist

Har jobbat 15 år som makeup-artist både i Sverige och i London där hon haft sin bas under många år. Åsa har sminkat otaliga modeveckor och events som Fashion Rocks & National Tv Awards. Hon har turnerat med Roxette sedan 2011.